Cognyte va dezvolta o echipă locală specializată în analiza Blockchain

 

Dezvoltatorul de software Cognyte, cu sediul central în Israel, va dezvolta o echipă locală specializată în analiza Blockchain, care va acoperi nevoile clienţilor de a rezolva investigaţiile legate de utilizarea abuzivă a criptomonedelor.
 

Compania a intrat pe piaţa locală în 2018 şi avea la finele anului trecut 137 de angajati.

Cognyte Romania a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 55 milioane lei, în creştere cu 57%, şi un profit net de 6,3 milioane lei, fată de 337.563 lei în 2021, potrivit datelor de la Ministerul de Finante.



 

 Odată cu formarea echipei noastre de experţi dedicaţi analizei Blockchain în România, căutăm în mod activ talente de top care să ni se alăture în misiunea noastră de a revoluţiona investigaţiile privind criptomonedele pentru clienţii noştri”, spune Răzvan Duica, country manager la Cognyte România.







Criptomonedele şi tehnologia blockchain au revoluţionat modul în care se tranzacţionează şi se stochează banii, dar ele au câştigat popularitate şi în rândul infractorilor, care au identificat rapid potenţialul acestei tehnologii inovatoare de a facilita activităţi ilegale. Particularităţile specifice ale criptomonedelor, precum anonimatul şi tranzacţiile fără frontiere, au făcut din acestea un instrument atractiv pentru diverse activităţi infracţionale, inclusiv pentru crima organizată, criminalitatea informatică, terorismul şi spălarea de bani.

Echipa de analiză Blockchain a Cognyte din România va lucra în colaborare cu alte echipe globale.

La nivel internaţional, Cognyte are aproximativ 2.000 de angajaţi şi deţine 16 birouri şi şapte centre de cercetare şi dezvoltare.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI